Sunday, January 7, 2007

CE ASTEAPTA BARBATUL DE LA IUBITA SA

Ce asteapta un barbat de la iubita sa?

Ea sa-i acorde primul loc
Orice barbat considera irezistibila femeia care se intereseaza activ de bunastarea lui. Deci manifestati-va interesul in ceea ce priveste viata personala a iubitului dvs., ce problema are la servici, ce-i fac parintii, prietenii, cu ce il puteti ajuta in orice domeniu.

Ea trebuie sa reuseasca sa supuna ceea ce are de spus fara sa para a critica
Indiferent de discutie, dar mai ales in ceea ce priveste jucul amoros, femeia nu trebuie sa se planga sau sa reproseze. Barbatul doreste intotdeauna sa-i spuneti prieteneste si daca se poate dinainte ceeace v-ar satisface. Cel mai penibil cosmar al unui barbat este sa-si dea osteneala sa realizeze ceva deosebit si sa primeasca reprosuri si "mutre" nesatisfacute.

In ceea ce priveste ordinea, ea trebuie sa fie intotdeauna toleranta
Chiar daca el isi arunca lucrurile in dezordine, femeia nu trebuie sa se transforme intr-o cicalitoare pedanta. Desi barbatii apreciaza femeile ordonate si curate, nu considera ca ei trebuie sa raspunda la fel. Mai subzista undeva in subconstientul masculin ca femeia este singura care raspunde de curatenie. Armonia este undeva la mijloc, nici sclava care nu cracneste, nici tiranul care vaneaza scame.

Ea trebuie sa fie mereu dragastoasa
Adeseori barbatii uita ca si iubita lor poate avea problememe ei. Este de preferat sa amanati o intalnire, decat sa mergeti afisand oboseala, enervare si lipsa de chef. Totusi, un minim autocontrol rezolva aceasta situatie. Barbatii apreciaza in mod deosebit o femeie mereu tandra si care le arata dragoste, chiar cautand sa-i multumeasca.

Ea nu trebuie sa fie geloasa
Daca iubitul dvs. este atras si de alte femei, atitudinea cea mai inteleapta este de a zambi si de a intelege ca nu este nimic rau in a admira frumusetea, oriunde apare ea. Fiti sigura ca iubitul nu va da curs unei asemenea ocheade, asa ca de ce sa nu va jucati putin? Nimanui nu-i place sa fie tinut in cusca. Iar daca o faceti acesta este cel mai sigur mod de a-l determina ca intr-adevar sa se intereseze cum ar scapa din ea.

Ea trebuie sa aiba propria ei viata personala si sa fie o femeie puternica din punct de vedere emotional.
Era o vreme cand barbatii apreciau mimozele care plangeau din orice fleac si se agatau neajutorate de maneca hainei lor, pentru a le oferi prilejul sa-si arate virilitatea. Barbatii moderni prefera femeile sigure pe ele (dar nu masculinizate), puternice, feminine, stapane pe situatie, cu care sa trateze de la egal la egal. Nu se mai poarta papusile frumoase si fara nimic in cap, bune doar ca ornament. Totusi, nu uitati ca el trebuie sa ramana vioara intai, chiar daca tot de la dvs. a primit sfatul cel mai bun.

Ea trebuie sa fie mereu gata sa-l urmeze, si asta repede
Bunica avea o vorba: "atunci cand barbatul iti zice hai sa mergem undeva, nu trebuie sa-l refuzi, pentru ca a doua oara pleaca singur". Barbatii prefera femeile care se imbraca repede si ii insotesc la un meci de fotbal fara sa faca o drama din schimbarea programului. Mai ales ei detesta sa astepte din cauza "gatelilor interminabile". Deci solutia ar fi sa va pregatiti dinainte, si sa-l surprindeti prin promptitudine.

Ea trebuie sa fie mai activa si mai pasionala in actul erotic
Desi barbatii reusesc uneori sa fie romantici, ei prefera femeile care nu le pretind sa fie langurosi chiar de fiecare data cand sunt "incinsi". Pentru barbati senzatiile fizice sunt mai acute si ei nu au nevoie de o comunicare intensa pe alte planuri, mai ales cand fac dragoste. In orice caz orice barbat va fi atras de o femeie care stie sa fie


The Perfect Lifeguard - video powered by Metacafe

No comments: